• Bomen kappen in Aalsmeer
  Bomen kappen in Aalsmeer Herinrichting Hornmeerpark Aalsmeer
 • Machinepark en verhuur
  Machinepark en verhuur Huur groenspecialisten en machines
 • Professionele boomverzorging
  Professionele boomverzorging Ervaring, kennis en een modern machinepark voor elke klus!
 • Vellen / rooien van bomen
  Vellen / rooien van bomen Veilig en professioneel geregeld - Mense BV

Snoeien, Kappen & Onderhoud van jonge en oude bomen.

Het verzorgen & onderhouden van jonge en oude bomen is specialistenwerk. Bekijk onze site hoe de medewerkers/proffesionals van Mense BV dit doen.  

Kroonverzorging (verzorging & onderhoud van bomen)

Het verzorgen en onderhouden van bomen is specialistenwerk. Het is meer dan snoeien in het kader van het noodzakelijk onderhoud. Een specifiek begeleiding in iedere levensfase zorgt voor een evenwichtige kroonopbouw en dus mede voor een gezonde boom.

Dat geldt voor de kwaliteit, maar ook belangrijk in financieel opzicht. Met name een intensieve jeugdbegeleiding is van groot belang voor een goede en mooie uitgroei. Ook bomen op leeftijd verdienen aandacht en goede zorg. Het specialistische uitlichten van volgroeide kronen maakt de bomen weer levenskrachtig en veilig. De restlevensverwachting wordt er enorm door verlengd.

De Medewerker van Mense BV krijgen een intensieve opleiding om dit werk te mogen uitvoeren en stelt hun in staat om een project zelfstandig uit te voeren en te begeleiden.

Onderstaande soorten kroonverzorging (boomonderhoud en verzorging) worden door ons uitgevoerd:

jeugd- / begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, oude bomen, vormbomen, vellen / kappen

Subcategorieën

 Uw boom moet regelmatig gesnoeid worden. Wat is voor u de beste manier om uw boom te snoeien? Bekijk hier verschillende manieren om uw boom te snoeien

Naast boomverzorging doet Mense BV ook aan tuinaanleg en onderhoud.

Mense BV heeft diverse opdrachtgevers die het tuinonderhoud aan Mense BV overlaten, zoals klooster Alverna, div. gemeentes maar ook particulieren laten door ons de tuin onderhouden.

Daarbij moet u denken aan het totaalonderhoud van uw tuin, éénmalig of periodiek , zoals onkruid verwijderen ( ook op bestrating), snoeien van beplanting, knippen en scheren van heggen, gazononderhoud en het aanbrengen van graszodes of het inzaaien van gras behoren allemaal tot de mogelijkheden. 

Ook tuinaanleg kan door ons verzorgd worden. Misschien heeft u zelf een tuinontwerp wat u graag gerealiseerd ziet worden of indien gewenst kunnen wij voor u een ontwerp maken. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en kunnen u daarin adviseren.

Tip: U kunt u tuin ook door ons laten onderhouden en/of verzorgen als u op vakantie bent. Dat scheelt een hoop werk als u terugkomt en bovendien geeft het voor de 'buitenwacht' het idee dat de bewoners thuis zijn.

 

 

 

Machinepark Mense bv

Afbeelding-064P9100004Mense BV maakt gebruik van moderne apparatuur en machines.

Hiermee kunnen we efficiënt en professioneel alle groenwerkzaamheden uitvoeren.

Bekijk het complete machinepark.